Да сменим статуквото с бюлетина 28, призова „България без цензура“ в Плевен

23.05.2014 21:04

23.05.bbc1

С концерт на площад „Стефан Стамболов“ закри тази вечер в Плевен предизборната си кампания коалиция „България без цензура“, ВМРО, ЗНС и „Гергьовден“. Водещ на проявата бе актьорът от ДКТ „Иван Радоев“ Николай Станев, който развесели събралите с фрагменти от своя авторски моноспектакъл „Участъци“, а за доброто настроение на плевенчани също се погрижиха фокусникът Архи, както и изпълнителите от Професионална танцова формация „Плевен“.

23.05.bbc2
Днес сме се събрали пред плочата на Стефан Стамболов и ние като една нова коалиция искаме да защитим неговата теза, че България трябва да бъде част от една обединена Европа и една достойна държава в общоевропейското семейство, обърна се към събралите се на площада областният лидер на ВМРО, д-р Калин Поповски. Той посочи, че именно това е една от причините за създаването на тази коалиция. Водихме толерантна кампания и се надяваме обществеността на Плевенска област да е разбрала нашите мисли и мечти за защита на националните ни интереси, на българската енергетика и родната ни история, заяви д-р Поповски.

23.05.bbc3

Ние сме нова, млада партия, която спазва законите и това е основното нещо, което искаме в тази държава, заяви заместник-председателят на местната структура на „България без цензура“, зам.-председател на „Евромайки“ и член на Националния съвет на регионите на ББЦ, Галина Петкова. Тя подчерта, че за три месеца „България без цензура“ е направила това, което много партии не са успели в продължение на години. А именно, съумяхме да изградим своите структури от площадите, които от една година обикаляме с Николай Бареков, видяхме болката в очите на хората, които не могат да нахранят своите деца и да ги пратят на училище, болката на нашите родители, които са изградили тази държава и сега не могат да живеят достоен живот, сподели Петкова. И за да сменим това статукво, което 25 години ни мачка, нека на 25 май гласуваме с бюлетина 28, защото партиите от нашата коалиция са единствените, които не са участвали в политиката и които ще създадат истински закони за народа, призова Галина Петкова.

23.05.bbc4

 

23.05.bbc5

 

23.05.bbc6

#тагове:

НАЙ-НОВИ: