Да гласуваме с №15, ако не искаме да ядем постната пица на Дянков или големите уши на Цветанов да ни подслушват!

23.05.2014 9:18

22.05.bsp1

Със среща със симпатизанти в зала „Катя Попова“ снощи „Коалиция за България“ закри предизборната си кампания в Плевен. В началото на проявата прозвуча химнът на Република България, след което почетният гражданин на Плевен – тенорът Любомир Дяковски, изпълни химна на Европа. Официални гости на срещата бяха депутатите от „Коалиция за България“ Васил Антонов, Петър Дулев и Димитър Кочков, областният управител Илиян Йончев и заместникът му и областен лидер на БСП – Плевен, Мирослав Михайлов.

22.05.bsp2
„След два дни е 24 май, който освен ден на българското възраждане и мъдрост, е и ден за размисъл за предстоящите евроизбори. Затова на този ден трябва мъдро да мислим дали искаме да ядем постната пица на Дянков, дали искаме да ни слушат големите уши на Цветан Цветанов, качулки да влизат по къщите ни и да ядем бой, като по американските филми. Дали искаме Фидосова да решава стотици съдби с едно тефтерче, дали искаме да гледаме физиономията на Бойко Борисов всеки ден по телевизията и всички пари на България да отидат в една магистрала, по която аз още не съм минал“, обърна се към присъстващите в залата депутатът Димитър Кочков. Аз, обаче, искам не това, а едно силно социалистическо правителство в Европарламента, което ще подкрепи социалното правителство на Орешарски да завърши мерките, които е започнало, допълни Кочков. Също така, той отбеляза, че иска Мартин Шулц за председател на Еврокомисията. Така че, на 25-и аз вече съм го измислил – бюлетина номер 15, като приканвам и вас да гласувате с нея, призова Димитър Кочков.

22.05.bsp3
От своя страна, Петър Дулев изрази удовлетворението си от отношението на правителството на Пламен Орешарски към Северозападния район, посочвайки конкретни примери за това. В тази връзка депутатът сподели и още една позитивна новина за региона, а именно спечелването от „Булгаргаз“ ЕАД на европейско финансиране по проект за реализирането на три газопроводни отклонения. Едното от тях води към Свищов и дава възможност за газифициране на Белене и Никопол, отбеляза Дулев, допълвайки, че това е поредното доказателство, че правителството мисли за нашия регион.

22.05.bsp4
От името на депутата Стефан Данаилов специално обръщение към жителите на Плевенска област прочете областният лидер на БСП, Мирослав Михайлов. „Не за първи път се изправям пред вас, за да търся подкрепата ви, не за първи път чета в очите ви доверие към мен и за нищо на света не бих се лишил от него. Вашата открита подкрепа досега ми дава основание отново да ви призова на 25 май да бъдем заедно, като един, на изборите за Европейски парламент. Обръщам се към вас не като политик, а като човек, доказал, че прави всичко със сърцето си“, се казва в обръщението на Данаилов. В него той посочва още, че подкрепата за кандидатите, включени в социалната листа на „Коалиция за България“, е подкрепа за социалните идеи на БСП, които ще намерят в тях реални защитници в голямото европейско семейство. Уверен съм, че хората, които искаме и можем да направим това за България, все още сме повече, защото го правим със сърце, а то винаги е вляво, пише още депутатът от „Коалиция за България“.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: