Информационният център на Илияна Йотова в Плевен отбеляза Деня на Европа с игрив флеш моб

09.05.2014 17:23

Балони, знаменца със символите на Европа, национални трибагреници, картички и брошури с ликовете на кандидатите за евродепутати от Коалиция за България получиха плевенчани по случай Деня на Европа.

SAMSUNG

Подаръците приготвиха младежи от БСП от името на европейския информационен център на евродепутата Илияна Йотова. Интересът към инициативата беше голям – деца, майките и татковците им, възрастни хора се радваха на пъстрите дарове. Дори тролеите спираха да поздравят младите социалисти, настроението на пътниците във возилата нарасна, когато младежите им подаваха картичките с любими политици от социалистическата партия и утрешни евродепутати.

SAMSUNG

Пешеходките Снежана и Теодора пък, прибрали се в родината след повече от двадесет години работа в Гърция, пожелаха победа на социалистите в предстоящите евроизбори. Искаме да върнете децата ни в България, те останаха в чужбина, дайте им хляб тук, защото мъката ни за тях е голяма. Вие можете, вярваме на БСП. Надеждата ни е да промените Европа – да я направите справедлива и солидарна, признаха възрастните дами.

SAMSUNG
Утре, събота, от 15,30 ч. в информационния център на евродепутата Илияна Йотова предстои среща на млади плевенчани с кандидата за евродепутат от листата на Коалиция за България Стоян Ташков. За 13 май от 14 часа е предвидена още една среща в информационния център – на партийното ръководство с клубове на хората с увреждания.

SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG

#тагове:

НАЙ-НОВИ: