Панаир на учебните компании организира в Плевен „Джуниър Ачийвмънт“

26.04.2014 12:20

26.04.junior

За първа година „Джуниър Ачийвмънт България“ ще проведе регионални панаири като част от квалификациите за Националното състезание „Най-добра учебна компания“ 2014 г. Всички компании, регистрирани през учебната 2013/2014 г., са разделени в четири региона – североизточен, северозападен, югоизточен и югозападен, във всеки от които ще се проведе състезание. Най-добре представилите се отбори ще вземат участие в националната надпревара „Най-добра учебна компания на България“.
В Плевен събитието ще се проведе утре, 27 април, от 10.30 ч. в хотел „Ростов“. Целта на панаира е да даде възможност на учебните компании да демонстрират своите умения по продажби и маркетинг в конкурентна среда, като същевременно съумеят добре да защитят идеята си пред жури.
Националното състезание “Най-добра учебна компания на България” се провежда ежегодно в рамките на Младежки бизнес форум “Изгряващи звезди”. На търговското изложение учебни компании от цялата страна представят на специален щанд своите бизнес идеи и продукти, върху чието разработване и популяризиране са работили през цялата учебна година. Победителите се избират от жури, съставено от представители на бизнеса и публичните институции. След края на оценяването компаниите се награждават, а носителят на първа награда представлява България на европейското състезание JA YE Company of the Year. Тази година форумът „Изгряващи звезди“ ще представи креативните и новаторски идеи на младите предприемачи на 6 юни под патронажа на президента на Република България Росен Плевнелиев, а Европейските финали за учебната 2013 – 2014 г. ще се проведат между 22 и 25 юли в Талин, Естония.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: