Гласът на Д-р Хаус на плевенска сцена с авторски шоу спектакъл

03.04.2014 10:23

3.04.spektakal

На 4 април сцената на ДКТ „Иван Радоев“ ще посрещне родения в Плевен актьор Даниел Цочев с шоу спектакъла „Защо Не?!“, създаден по повод 50-годишния му юбилей. Сценарият на спектакъла замесва истории и мелодии от първите 50 години живот, 25 от които на сцена, на Даниел Цочев. С присъщото му чувство за хумор актьорът обръща поглед към самото начало на пътя си и не сваля усмивка в разказа за всеки крайъгълен камък от живота си до наши дни. А началото е в… „Плевен – град на моите мечти“
Със „Защо Не?!“ творецът сам предизвиква себе си, влизайки в една почти напълно непозната за публиката роля – тази на певеца с китара, който изпълнява 15 популярни песни от последните пет десетилетия. Сред тях се открояват – като дълбок поклон в музикалния репертоар на спектакъла – някои от незабравимите песни на Емил Димитров. Не по-малка изненада за зрителите е и ролята, в която влиза музикантът Калин Вельов – тази на водещ на спектакъла. Заедно с актьора на сцената на „Защо Не?!“ излизат както Калин Вельов (барабан и перкусии), а също и Симеон Германов (китара) и Юри Божинов (контрабас).
Емоционалният заряд, който носи спектакълът „Защо Не?!“, е заразителен. Посланието „нека не спираме да сбъдваме мечтите си“ докосва и вдъхновява зрителя. Шоу спектакълът „Защо Не?!“ е авторски проект по идея и сценарий на Даниел Цочев и Нели Бенова.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: