Не останаха непродадени вещи от „Нова Плама“

01.04.2014 18:13

За 16 април от 14 часа в Зала 8 на Съдебна палата – Плевен е насрочено заключително събрание на кредиторите на бившата рафинерия „Нова Плама“ АД в несъстоятелност. На събранието ще бъде представен и обсъден отчета на синдиците във връзка с разпределението на сумите от осребряване на имуществото на фирмата, и обстоятелството, че масата по несъстоятелността е изчерпана.

plam
Обявлението за заключителното събрание на кредиторите на „Нова Плама“ е публикувано в Търговския регистър. На 12 септември 2013 г. синдиците са представили подробен отчет за дейността си и, че с изпълнението на окончателната сметка за разпределение на наличните суми при осребряването, масата на несъстоятелността на „Нова Плама“ е изчерпана и не са останали непродадени вещи – четем в документа. В тази връзка се отправя искане и за свикването на заключително събрание на кредиторите на бившата плевенска рафинерия.
След като съдът се е запознал с отчета на синдиците и справката за извършените разпределения на сумите от осребряване имуществото на „Нова Плама“, е постановено и свикване на заключителното събрание за 16 април. „Последното е основание за приключване на производството по несъстоятелност и прекратяването му, което на практика ще означава и окончателно заличаването на „Нова Плама“ АД като търговско дружество в Търговския регистър“, се посочва още в обявлението в Търговския регистър.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: