Областният поздрави ръководството на „Напоителни системи“ – Плевен за справянето с проблема със затлачената шахта в „Кайлъка“

17.03.2014 17:16

17.03.napoitelni

Областният управител на Плевенска област Илиян Йончев е изпратил поздравителен адрес до ръководството на „Напоителни системи” ЕАД- клон Среден Дунав – Плевен, информират от пресцентъра на Областта. В него се изказва задоволство от добре свършената работа по почистването на водни съоръжения в района на язовир „Тотлебенов вал”. Илиян Йончев е отправил специална благодарност и към екипа водолази за професионалната им работа. Убеден съм, че добрият синхрон между институциите и бързата реакция са основа за предотвратяване на потенциални аварийни ситуации, се казва в поздравителния адрес.
Проверка на специалисти по искане на областния управител установи затлачването на шахта на язовира. Бързо бе създадена организация и работата по отстраняването на проблема се следеше от представители на Областна администрация. Целта бе да се почисти водното съоръжение, за да не се допусне преливане на язовира при обилни дъждове.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: