„Приятели на английския“ зарадваха детелинчетата за Баба Марта

01.03.2014 16:22

1.03.friends

Ден преди Малък Сечко да отстъпи мястото си на Баба Марта, която да закичи всеки с червено и бяло конче, приятелките на английския от клуб FECC дариха малчуганите от дом „Детелина“ с един незабравим следобед. Момичетата предложиха на детелинките разнообразни игри, а домакините от своя страна представиха пред гостенките си своя мартенски репертоар под звуците на акордеон.
Дечицата се бяха подготвили повече от добре и освен песнички изпълниха няколко стихотворения. Но тъй като да си артист също е доста изморително, всички дружно се съгласиха да починат и през това време да уважат лакомствата и плодовете, които девойките от клуба специално донесоха за своите приятели. Момичетата не бяха забравили, че всеки човек се нуждае и от духовна храна, и заедно с вкусните кроасани приятелките на английския подариха на децата и книжките, събрани на благотворителното парти по случай Деня на влюбените.
След като се подкрепиха и събраха нови сили, детелинките поискаха да чуят интересни случки от историята на клуба. Девойките на драго сърце разказаха някои незабравими за тях моменти, а след това всички отново се забавляваха, като пяха и играха. Всяко хубаво нещо обаче има край, но преди да си тръгнат, момичетата обещаха на мъниците да ги посетят пак и им разкриха и последната си изненада – бяха им донесли мартенички, които да вържат на своите ръчички и да посрещнат подобаващо и с много усмивки Баба Марта.
На всички читатели на „Плевен за Плевен“ клуб „Приятели на английския“ пожелава много радост и здраве през тази година. Честита Баба Марта!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: