Сватбеният дух отново превзема Плевен

17.02.2014 13:46

 

17.02.svatbenoНа 20, 21 и 22 февруари Търговски център „Макси“ ще бъде домакин на третото поредно издание на „Сватбено изложение – Плевен“. Подробности около проявата споделиха днес през медиите управителят на Търговски център „Макси“ – Ива Митева и председателят на Националната сватбена асоциация – Дора Калинова, която изрази надежда, че тазгодишното изложение ще бъде много по-добро от предходните. За разлика от друг път, сега в сватбеното изложение се включват не само плевенски фирми, но и такива от София и Ловеч. Участниците са общо 17 на брой, като от тях сватбените агенции са четири, осем са студията за фото- и видеозаснемане, ще се представят сладкарски фирми, както и такива за украса.
По думите на организаторите, съпътстващата програма няма да е толкова натоварена, колкото през миналата година, за да могат посетителите да разгледат по-спокойно и да се спрат на това, което им е необходимо. В нея ще се включат цигуларят Чавдар Вълков, танцовата двойка Милчо Петров и Десислава Йотова, фолклорните формации „Мизия“ и „Луди-млади“ и народните изпълнители Станка и Пепи Петрови. Пред посетителите магазин „Сватба“ ще представи ревюта за булки и шаферки, в които ще дефилират манекени от модна агенция „Интерсаунд“.
В съпътстващата програма е включена и фотоизложба, организирана от фотографи от Националната сватбена асоциация, които ще представят по пет свои избрани творби. Изненада за гостите ще бъде и томболата с големи награди, в която ще могат да участват всички, ангажирали по някакъв начин фирма-участник в изложението. Първата награда в нея е екскурзия до Солун и Паралия Катерини за двама, втората – уикенд за двама в президентския апартамент на парк-хотел „Кайлъка“ и третата – вечеря за двама с нощувка в Туристически дом „Кайлъка“.
Официалното откриване на сватбеното изложение е на 20 февруари, четвъртък, от 17.30 ч. в Търговски център „Макси“.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: