Сергей Станишев връчи партийните книжки на 27 новоприети социалисти в Плевен

13.02.2014 19:08

27 новоприети социалисти получиха партийните си книжки лично от председателя на БСП и президент на ПЕС Сергей Станишев в Плевен снощи. В препълнената зала „ Плевен” повече от 300 души – членове на партията и симпатизанти на левицата, аплодираха своя лидер и новоприетите социалисти.

stan1

В редовете на БСП прекрачиха хора на възраст между 20 и 40 години и с различни професии- лекари, медицински работници, икономисти, учители, експерти, техници, офицери от резерва, с убеждението, че ще работят за нова социална България и социална Европа. Още 40 са заявленията от началото на годината за членство в БСП и ще бъдат разгледани от основните партийни организации.

stan3
Сергей Станишев бе на посещение в Плевен по покана на председателя на Общинския съвет на БСП в Плевен Цветко Цветков, за да участва в дискусия за политиките на партията и правителството с широкото участие на партийния актив и много симпантизанти. Преди това Станишев посети Белене, където категорично заяви, че БСП не се е отказала от изграждането на атомната централа и държи на този свой ангажимент.

stan2

#тагове:

НАЙ-НОВИ: