„Спартак“ и „Ботев“ (Луковит) врътнаха хикс с 6 гола

08.02.2014 17:16

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Зрелищно голово реми извъртяха отборите на Спартак (Плевен) и Ботев (Луковит) в контролна среща играна на стадион „Салито“ в Ловеч, пише plevensport.eu. Двата тима си вкараха по три попадения за крайното 3:3. Това беше втората проверка за състава на Бойко Цветков, като в първата, която се игра в сряда отново на изкуствения терен в град Ловеч, плевенчани загубиха минимално с 1:2 от Етър (Велико Търново). На два пъти в днешния мач Спартак трябваше да догонва в резултата своите съперници, като първо в 25-ата минута Ботев поведе след гол от 11-метров наказателен удар. Любопитното е, че дузпата реализира бившият играч на Спартак Цветомир Петков. Десетина минути по-късно „синьо-белите“ изравниха, като дебютния си гол за плевенския тим вкара дошлият от Левски Пламен Илиев.
През втората част луковитският тим отбеляза нови два гола – в 52-ата и в 63-ата минути, като дръпна с 3:1. Спартаклии не се предадоха, а до края на срещата успяха не само да намалят, но и да стигнат до хикса. Първо в 65-ата минута плевенските футболисти върнаха едно попадение чрез Любомир Тодоров, а десет по-късно от дузпа отново Тодоров възстанови равенството – 3:3.
Следващата контролна среща на Спартак (Плевен) ще бъде на 15 февруари, събота, когато „синьо-белите“ ще гостуват на Ботев (Враца). Тази сряда врачани успяха да спечелят с 4:2 именно срещу днешните противници на Спартак – Ботев (Луковит).
Снимка: spartak-pleven.bg

#тагове:

НАЙ-НОВИ: