„Taking Heed” забиват в Първо студио на БНР (видео)

24.01.2014 9:47

24.01.takingheed1

Щастливи сме, че има все по-голям интерес към авторските ни песни и публиката държи да ги представим при всяко наше участие. Това сподели пред „Плевен за Плевен” фронтменът на групата „Taking Heed”, Даниел Петров. Както писахме, преди дни бандата отбеляза с шумен купон третия си рожден ден. Радваме се, че се събраха толкова много хора и че сред тях бяха някои от нашите приятели и колеги от Театъра, отбеляза Дани.

24.01.takingheed2
Той разкри, че купонът е бил съпътстван от доста любопитни моменти. „Дори успях да изненадам и момчетата от групата с торта с логото на „Taking Heed”. Когато стана време за нея ги попитах: „Момчета, ще духате ли свещички?“, при което не бях взет на сериозно и започнаха редовните шеги, понеже обичаме да се шегуваме един с друг във всеки удобен случай. Минути по-късно, обаче, с момчетата наистина духнахме свещите”, с усмивка разказва вокалът и китарист на групата. Също така, по време на празника бандата е подарила две тениски и един диск с парчето „More than you” на най-активните фенове. Радваме се, че хората си изкараха готино с нас, така както ние с тях и успяхме да осъществим плануваното парти – да бъде 50 на 50 концерт и купон, каза още Дани Петров.

Музикантът припомни, че авторската песен на групата – „Все пак”, спечели наградата „Песен на месец септември” в класацията „7 в 11” на Българското национално радио. Той сподели, че на 28 януари в Първо студио на БНР ще се проведе концерт с участието на всички победители, като проявата ще бъде придружена и с награждаване на победителите.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: