Да чуеш „Моя страна, моя България” от домофона (видео)

13.01.2014 21:34

13.01.domofon

За мащабите на съвременните технологии няма граници и колкото и човек да си мисли, че е на „ти” с тенденциите на пазара, винаги има с какво още да бъде изненадан. Така например, наш редовен читател сподели на редакционната поща на „Плевен за Плевен” на какво е попаднал, в търсенето на домофона уредба за входа на кооперацията, в която живее.
Иван Недялков от Девети квартал разказва, че отскоро е домоуправител на етажна собственост, като е приел отговорността присърце с намерението в кратки срокове да реши най-належащите проблеми на входа. Едно от първите неща, с които се захванал, било търсенето на оферти за поставяне на домофонна уредба – нещо, което съкооператорите му имали като идея от много години, но все нещо спъвало реализацията. Недялков се разровил из интернет за фирми, специализирани в тази дейност и попаднал на твърде интересна оферта. Според представеното в сайта на една от фирмите, при натискането на бутон на входното звънчево табло на един от предлаганите модели домофони той позвънява със звуков сигнал на „Хубаво си моя горо“! Още по-изненадан нашият читател останал от това, че при позвъняване от звънчевия бутон на етажната площадка домофоните пък звънят със сигнал „Моя страна, моя България“.
Дали плевенчанинът се е възползвал от офертата и е гарантирал слушането на песента на Емил Димитров на комшиите си по няколко пъти на ден, той не споделя. Ние от „Плевен за Плевен”, обаче, я предлагаме на всички плевенчани с или без модерни домофонни уредби!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: