Хороскоп на здравето, любовта и парите през 2014. Зодия Водолей

23.12.2013 15:04

Всички тръгваме с големи очаквания към новата година. За съжаление, обаче и през нея ще властват твърде ярко сили, които желаят запазване на статуквото. Малките промени ще бъдат постигани с големи усилия и лични жертви. Радост, обаче, ще има за онези, които през последните няколко години на кризата не се паникьосаха, не се уплашиха, а целенасочено следваха своя път. Тези вътрешно устойчиви личности през новата година ще получат заслужените плодове от своя труд!

Aquarius
Водолей – пари ще има, любовта – в натура
Любов
През новата 2014-та голи обещания в любов няма да са ви достатъчни. Ще търсите и конкретни /материални и други/ доказателства за чувствата на половинката. Мнозина представители на този въздушен зодиакален знак ще изпитат импулс да се обърнат към духовността, дори може да станат проводници на „новия морал“ в обществото, който не търпи лицемерие, задкулисни игри и необосновани претенции за величие. Иначе, и през настоящата година ще увеличавате кръга от познати и приятели. Има опасност вашата традиционна общителност да бъде погрешно разбрана и да търсят интимна близост от вас хора, към които не изпитвате какъвто и да е било плътски интерес. Звездите съветват: още в края на 2013-та изхвърлете от живота си досадниците и мърморковците, оставете в 2014-та само стойностните личности!
Бизнес/работа
И през новата година ще имате много широк спектър от възможности да реализирате своите разностранни умения и познания. Отново ще се интересувате от международна политика, корпоративни практики, граждански движения и пр. През 2014-та ще имате възможност да печелите от търговия, книгоиздаване, медии, продажба на информация, информационни системи и др. Отделни представители на Зодиака ще имат желание да преподават своите знания на другите, да се грижат за онеправданите, да правят кампании за спасяването на планетата и подкрепата на хора в неравностойно положение. И макар, като цяло да не се насочвате към твърдо комерсиални начинания, пари през годината няма да ви липсват. Звездите съветват: Следвайте мечтите си, не правете компромиси със себе си. Ако работата не ви удовлетворява – освободете се от нея.
Здраве
И през новата година най-голям проблем може да се окаже нервно-психическото напрежение, което в големи дози не ви се отразява твърде добре. Грубостта на другите ще ви наранява твърде много. Ако не поработите върху изграждането на необходимите защитни механизми – това може да се отрази негативно на имунитета ви. А това влече след себе си, както знаете – настинки, грип, понижена работоспособност и пр.
Звездите съветват: Бъдете по-категорични в отстояването на собствените си принципи и не позволявайте чуждото мнение да се отразява на самочувствието и на самооценката ви.
Адамо, професионални хороскопи, само за читателите на Плевен за Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: