Добре дошли в БГ, или какво се случи с къщата на доверчив англичанин в Плевенско…

20.12.2013 13:33

В полицията е съобщено, че за времето от 17 часа на 23 август до 13 часа на 24 август, е извършена кражба в село Староселци в дома на английски гражданин. Откраднати са телевизор, пералня, моторен трион и компютърна конфигурация, неустановени марки. На 16 декември е регистрирана друга кражба в имота на същия англичанин. Отразено е, че за неустановен период от време до 14.45 часа на 15 декември в село Староселци, чрез упражняване на физическа сила е отворен недобре укрепен прозорец и проникнато в частен дом, откъдето са откраднати ел.бойлер, душ батерия, горен ред кухненски шкафове, телевизор – неустановена марка и модел, дамски принадлежности и стенна печка / конвектор/. По време и на двете престъпления английският гражданин, е бил извън границите на България.

dom
На 19 декември е проведена специализирана операция по линия „домови кражби“ на територията УП – Искър и РУП – Долна Митрополия. Извършени са претърсвания в имотите на криминално проявени лица. При проверка в дома на 27-годишен в Ставерци е намерен и иззет навигационен уред за МПС. От къщата на 47-годишен в същото село, са открити телевизор, рибарски столчета, чаши за напитки, сервизи, обувки, печка за отопление на твърдо гориво, палатка, надуваем басейн, кабел с щепсел американски стандарт, голям и малък талон за джип „Опел Фротнера“ на името на английския гражданин, както и карти за сателитно устройство за ТВ-приемник и метална стълба.
За престъпление по чл.194 , ал.1 от НК работа продължават работа служители на РУП -Д.Дъбник. това информират от Пресцентър на МВР Плевен.
снимка – интернет

#тагове:

НАЙ-НОВИ: