Тайнствен екип от общински съветници разработва супер-концепция за скромния хотел „Плевен” в Кранево

16.12.2013 19:51

Общински съветници разработвали концепция за менижарине на хотел „Плевен” в курортния комплекс Кранево, хвърли днес новинарската „бомба” на брифинга за журналисти кметът проф. Стойков. Според тях, морската „перла” можела до носи годишна печалба от няколкостотин хиляди лева всяка година на Общината.

kranevo
Припомняме, че въпросният хотел, заедно с прилежащите му площи, е съсобственост между Община Плевен и частна фирма, като съотношението е приблизително 60:40. До момента, администрацията внася няколко пъти в Общинския съвет предложение за продажба на общинския дял, което обаче бе отхвърляно от мнозинството от местните парламентаристи от различни политически партии, включително и такива от ПП ГЕРБ. Аргументът бе занижената цена на общинския дял, оценен на близо милион и половина лева.
Коя е тая тайнствена група от общински съветници и как точно ще направят от соц-курорта суперпечеливша инвестиция, предстои да разберем. Спецове в бранша, обаче, вече подготвят апетитни оферти към „суперекипа”, който гарантира с мениджмънта си подобен рекорден ръст на печалба…

Снимка – единствената, която намерихме след дълго търсене в нета..

#тагове:

НАЙ-НОВИ: