Триумф на младостта и багрите в 57-ия Парад на модата

15.12.2013 22:51

15.12.parad1

На 57-ото издание на шоу-концерт-спектакъла „Парад на модата” бе домакин тази вечер драматично-куклен театър „Иван Радоев”. Идеологът, режисьор, постановчик и хореограф на единствената такава за България проява, Георги Ангелов, и този път успя да изненада публиката, която бе изпълнила до краен предел залата на Театъра, като й представи над 200 уникални тоалета, дело на 15 родни дизайнери. Събитието бе под патронажа на кмета на Община Плевен проф. Димитър Стойков и се реализира съвместно от Общината, Сдружение „Плевенски обществен фонд „Читалища”, Читалище „Лик” и Георги Ангелов.

15.12.parad2
Под звуците на неостаряващи рок хитове и съвременна поп музика възпитаниците на Георги Ангелов отново се представиха блестящо, а както се е случвало и в предишни издания на шоуто най-бурните аплаузи обраха най-малките манекени. Плевенчани имаха възможността да се насладят на тоалети на Дизайнерски център „Ариес Уникат” – Светла Димитрова, който показа рокерска колекция от кожа, както и официална такава – в бяло и екрю. Дизайнерката Теодора Кьосева ни гостува с ръчно изработено плетиво за студените зимни месеци, а Дизайнерско студио „Модалаб” – София ни направи свидетели на мода за съвременната и забързана жена. Дебют на плевенска сцена направи дизайнерът Иван Радлов, който представи уникална колекция, изработена от метал и неон.

15.12.parad3
В 57-ото издание на Парада зрителите отново станаха свидетели на тоалети на Артстудио „Миллиел” – Плевен с дизайнери Мариела и Милица Илиеви, които участваха със зимна мода, а Галя Златева от Варна участва с мода за деца и тийнейджъри, както и с авангардна мода за дамите. Дебют в спектакъла направи плевенчанката Марта Мешинска, която използва в представеното от нея облекло рециклирани материали, а колекцията й бе под наслов „Никога безлични или просто прилични, а различни, но не безразлични”. В това издание на Парада бижутата бяха дело на Мария Църкова и Модно студио „Милиарт” – Милена Христова от Видин, а за изящния грим на моделите се погрижи Снежина Желязкова.

15.12.parad4
В музикалната програма участие взеха изпълнителите Йоана Цветанова, Поля Петкова, Ива Цветанова и Виолета Боянова, както и клубът по спортни танци „Дъга”.

15.12.parad5

 

15.12.parad6

 

15.12.parad7

 

15.12.parad8

 

15.12.parad9

 

15.12.parad10

 

15.12.parad11

#тагове:

НАЙ-НОВИ: