Мадридистите спечелиха благотворителния турнир по футбол. Браво за инициативата!

08.12.2013 14:18

fut4

Въпреки студеното време и ледения декемврийски вятър 4 отбора се включиха днес в организирания от Официален Фен-клуб „Реал Мадрид – България” „Коледен благотворителен турнир“. В спортен комплекс „Замъка“ се събраха фенове на „Реал”, „Манчестър Юнайтед” и „Барселона”, както и ветераните на Спартак (Плевен), а легендите на спартаковци Пламен Гетов и Илия Войнов дадоха символичен старт на турнира.

fut5
И двата предварителни мача, изиграни след теглене на жребий, преминаха много оспорвано като финалистите бяха излъчени след изпълнение на дузпи. В първия, ветераните на Спартак и отборът на фен-клуба на Барселона завършиха 1:1 в редовното време, а след изпълнение на дузпи – 4:3 за по-опитните футболисти. Вторият мач завърши 2:2, като отборът на фен-клуба на Реал Мадрид успя да изравни едва в последната минута на двубоя. При дузпите мадридистите бяха по-хладнокръвни в изпълненията и излязоха краен победител от мача с общ резултат 4:3.

fut2
В мача за третото място отборът на Барселона победи Ман-юнайтед с 5:4. Финалният двубой между отборите на фен-клуба на Реал Мадрид и ветераните на Спартак протече изключително оспорвано и с много голови положения и майсторски изпълнения. В крайна сметка, първото място в турнира спечелиха мадридистите, победили ветераните с 5:3. Голмайстор на турнира е пак техен човек – Денис Митев, а Краси Личев бе определен за играч на турнира.

fut3
Организаторите от фен-клуба на Реал Мадрид в Плевен благодарят за оказаната помощ на Мишо Блъсков и Даниел Митев. Със събраните средства ще бъдат закупени много подаръци за децата от плевенския дом „Детелина”.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: