Новият шеф на МВР-Плевен: Всеки, постигнал ефективност в работата си, ще бъде стимулиран!

13.11.2013 15:05

Днес, 13 ноември от 11:45 часа, заместник директорът на Главна дирекция «Национална полиция» г-н Арабаджиев съобщи на заседание пред разширен ръководен състав на Плевенската дирекция на МВР назначаването на Йордан Георгиев Каменов като временно назначен на длъжността Директор на ОД на МВР Плевен за срок от една година.

belene
При представянето му, Георги Арабаджиев благодари от името на политическото и професионално ръководство на МВР на досегашния директор главен инспектор Денислав Маринов за постигнатата устойчивост и резултати в усложнената оперативна обстановка. От своя страна Маринов пожела успехи в напрегнатата дейност на «високи обороти». Той се връща на предишната си позиция в МВР – Началник на Второ РУП – Плевен.
Главен инспектор Каменов благодари за оказаното му доверие и сподели, че осъзнава високата отговорност и тежестта да бъдеш директор на МВР – Плевен. Разясни, че основните му приоритети ще бъдат професионалното изпълнение на служебните задължения и всеки, постигнал ефективност в работата си ще бъде стимулиран.
Главен инспектор Йордан Георгиев Каменов е на 46 години. Започва работата си в системата на МВР през 1997 година. Заемал е длъжности в сектор «Икономическа полиция», началник на РУП Гулянци. Последната му длъжност е началник на РУП Белене. Многократно е награждаван за високи професионални постижения, това информипаха от Пресцентър на МВР Плевен.
Успешна работа пожелаваме от екипа на Плевен за Плевен!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: