„Автотехника“ ЕООД-Плевен с голямата награда от „Партньори на колела“

12.10.2013 14:59

На церемония днес в пресцентъра на БТА в Плевен бяха връчени наградите от поредното 17-то специализирано издание на „Партньори на колела“ – 2013. Голямата награда на Община Плевен и Партнерс експо ООД – статуетката „Крило на успеха“, която се присъжда за цялостно представяне и най-добри резултати през последната година, беше връчена на „Автотехника“ ЕООД-Плевен с управител Пламен Маринов.

avto1
Грамота за представяне на високотехнологични продукти получиха „Кроност“ООД-Плевен за модела Renault Captur, „Бохемия екип Ауто“ООД-Плевен за Skoda Rapid и „АВТОСТИЛ“ЕООД-Плевен – миналогодишният носител на „Крилото на успеха“, за новия си модел на Great Wall – Hover H6 .
На церемонията бяха отличени и универсален семеен автомобил на „Кроност“ ООД-Плевен за Dacia Logan MCV и най-икономичен автомобил в градска среда – „Бохемия екип Ауто“ ООД-Плевен за Skoda Octavia. Диплом за партньорство получи „Полюс ТМ“, а за принос във финансиране на малкия и среден бизнес беше отличен „Кюн и Партньори-България“ООД.

avto2
Специалната награда на Дружеството на журналистите „За оригинално представяне, активно медийно присъствие и и за екологичен автомобил отиде при „Автотехника“ЕООД-Плевен за модела Volkswagen UP.

avto

От името на дружеството наградата беше връчена от кореспондента на БТА в Плевен Малин Решовски, който сподели, че тази година от колегията единодушно са решили отличието да е за екологичен автомобил поради актуалността на темата в световен мащаб.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: