БМВ Тийм Плевен стартира кампанията „Безопасни улици”

30.07.2013 12:48

ulici

БМВ Тийм Плевен – регионална структура на БМВ Клуб България, обяви днес на пресконференция старта на поредната си инициатива -предстоящата кампания „Безопасни улици”. Тя се състои от 3 мероприятия, които имат за цел повишаване пътната култура на участниците в движението и намаляване на жертвите по пътищата.
Първото мероприятие ще представлява работна среща между любителите на високите скорости от една страна и държавните институции от друга. На срещата са поканени представители на Община Плевен, Областна администрация, Областна дирекция на МВР, Районна и Окръжна прокуратура , както и желаещите за диалог любители на високи скорости. Работната среща ще се състои на 1 август в зала „Катя Попова” от 18:30 часа.

moto5
Второто мероприятие е на 3 септември от 10:00 до 19:00ч на площад „Възраждане”. Форматът представлява теоретико-практическа част с участието на професионални пилоти, които ще представят техники за безопасно шофиране. Представители от БЧК ще демонстрират оказване на първа помощ. „БМВ Клуб България” ще предостави два симулатора, представляващи реалистични компютърни конфигурации с ефект доближаващ се до състезателен автомобил.
Последното мероприятие от кампанията „Безопасни улици” е планувано за 5 септември на ул.”Българска авиация” от 19:00 до 21:00 ч. и ще бъде съпроводено от интересна шоу-програма с апел за безопасно шофиране и спазване правилата на ЗДП.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: