Днес е професионалният празник на служителите на МВР

05.07.2013 8:07

5 юли е професионалният празник на служителите на МВР. Обявен е с решение №79 на Министерския съвет от 28 февруари 1992 г. На 5 юли 1879 г. княз Александър І Батенберг издава указ за назначаването на Тодор Бурмов за първи министър на вътрешните работи.

police1
По случай празника на МВР – 5 юли, за проявена инициативност и постигнати високи професионални резултати при изпълнение на служебните си задължения са наградени 32 служители от ОД на МВР – Плевен.
На тържественото заседание на 4 юли присъстваха областния управител Илиян Йончев, началникът на ОУПБЗН – Плевен комисар Емил Маринов и окръжен прокурор Славчо Славов – зам. административен ръководител на ОР – Плевен.
Министърът на вътрешните работи е наградил един служител, главният секретар на МВР – двама служители, а директорът на ОД на МВР – Плевен е наградил – 29. Тяхната награда е „писмена похвала”.

police2
Наградени служители на ОУПБЗН-Плевен във връзка с Празника на МВР – 5-ти юли: от министъра на вътрешните работи с отличие „Писмена похвала” – 3 служители; от главния секретар на МВР с отличие „Писмена похвала” – 2 служители; от директора на ГДПБЗН-МВР с отличие „Писмена похвала” – 5 служители; от зам.директорите на ГДПБЗН-МВР с отличие „Писмена похвала” – 3 служители.
Информация и снимки – Пресцентър на МВР Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: