„Кулинарно междучасие” проведоха в НУ „Христо Ботев“ – Левски
Днес в НУ „Христо Ботев” – Левски кулинарните вдъхновения на деца и родители превърнаха в празник междучасието по програма Джуниър Ачийвмънт в Световната седмица по предприемачество. Директорът Валентина Дженева посрещна с радост гостите: главен експерт „Образование, култура и спорт” Петя Чолакова, родители и учители.
В салона на училището, превърнат в кулинарен базар, всички имаха удоволствието да се порадват и да опитат от кулинарните предизвикателства приготвени от децата и родителите. Дарка Иванова, сладкар- предприемач, демонстрира с помощта на децата как се приготвя и украсява най-голямото кулинарно изкушение – торта. Със събраните средства от кулинарния базар децата ще си направят хубав коледен празник.
Всички получиха сертификати за участие в Световната седмица по предприемачество. НУ „Христо Ботев” – Левски работи от три години по програма Джуниър Ачийвмънт. В децата се възпитават практичност и умения, които ще им бъдат полезни в живота.
НАЙ-НОВИ:
- От Плевен започна проект за най-дълго послание за мир на планетата
- Олимпийската ни шампионка Ивет Горанова с открита тренировка за малки и големи в Плевен - снимки
- Нова придобивка в центъра на град Пордим - снимки
- Народният представител Свилен Трифонов: Честит празник, плевенчани!
- Сияна Дянкова от арт школа „Колорит“ е финалист в Световен онлайн конкурс
- Председатели на Общински съвет – Плевен през годините с първа обща среща
- С тържествен ритуал Плевен чества днес своя празник - снимки
- Тържествено връчиха в Плевен почетните звания на Йосиф Панов и Станчо Станчев /посмъртно/ - снимки
- 22 000 плевенчани подадоха годишните си декларации в срок
- Ученик от ИНУ „Христо Ботев“ с първо място на Национално математическо състезание