Стефан Бурджев да води листата на БСП в Плевен, предложи в декларация Областният съвет на партията

25.04.2024 10:10

На провелото се заседание на Областен съвет на БСП-Плевен на 24 април бе подредена листата за кандидати за народни представители за 15-ти плевенски МИР. Бе приета декларация до НС на БСП, относно определяне на водача на листата за парламентарните  избори. Това информира за Плевен за Плевен областният председател Свилен Атанасов. На форума са присъствали 35 от 50 члена на Областен съвет на БСП-Плевен.

„Областния съвет на БСП – Плевен препоръчва на НС на БСП за водач на листата да бъде утвърден другаря Стефан Иванов Бурджев. Считаме, че е крайно време начело на плевенската листа на БСП да застане човек, който членува в плевенските структури на Партията“, пише в позицията на Областния съвет.

Благодаря на делегатите от всичките единадесет общини в нашата област , че с абсолютно мнозинство и само един въздържал се приеха решение, с което препоръчват аз да оглавя листата на предстоящите парламентарни избори. Макар и само позиция, това е признание за моята работа през годините и няма как да не ме задължава да бъда отговорен и полезен и занапред. Това коментира Стефан Бурджев, който бе два мандата народен представител и заместник-министър на земеделието.

Припомняме, че заседанието на Националния съвет на БСП е на 27 април.

Подредената от делегатите на Областен съвет на БСП-Плевен листа е, както следва:

Стефан  Бурджев

д-р Антонио Василев

доц. д-р Бисер Борисов

Руслан Тасин

д-р Светла Илиева

Лъчезар Крумов

Анжела Вайкарова

Толя Първанова

Емануил Аргилашки

д-р Никодим Нинов

Симеон Цонов

Пламен Лаков

доц. Димитър Димитров

#тагове:

НАЙ-НОВИ: