В ПГХВТ „Луи Пастьор” демонстрираха иновативна форма на обучение

18.04.2024 15:32

На 17 април в ПГХВТ „Луи Пастьор” – Плевен се състоя иновативна форма на обучение  между представители на dm България – ЕООД, водени от Аделина Шишкова – експерт култура и развитие и ученици от VIII “б” клас, обучаващи се по  професия „Консултант козметични, парфюмерийни, биологични продукти и битова химия“, със специалност „Осигуряване на продуктова информация” – дуална система на обучение. На срещата присъстваха и кандидат-гимназисти от ОУ „Д-р Петър Берон” – Плевен.

Екипът от dm България – ЕООД представи историята на фирмата, нейната структура, политикa, каузите и всичко, което правят, за да вдъхновяват хората – техните клиенти, служители, обществото и очерта развитието на нови перспективи във фирмата.

Учениците се включиха в  уъркшопа и приготвиха скраб за тяло от етерични масла, глицерин и захар. Суровините и материалите бяха осигурени от dm България – ЕООД.

Всички участници бяха впечатлени от получената информация, приготвената от тях козметика, рекламните материали и уверенията, че в дрогериите на dm България – ЕООД ще провеждат практика в реална работна среда.

Директорът на ПГХВТ „Луи Пастьор” – Плевен, инж. Лилия Петкова  изказа задоволство от ползотворното сътрудничество с dm Бъгария – ЕООД, което е пример за партньорство между образованието и бизнеса и си пожела подобни ефективни срещи и взаимодействие и с другите бизнес партньори на гимназията.

Това информират от ПГХВТ „Луи Пастьор”.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: