С още един автомобил се увеличи автопаркът на Домашния социален патронаж в Червен бряг

19.05.2014 14:21

На 14 май в Общинска служба „Домашен социален патронаж” – Червен бряг бе доставен поредният нов автомобил Dacia Dokker, информират от пресцентъра на Общината. Той бе закупен със средства, осигурени от бюджета на Община Червен бряг, които бяха гласувани с решение на ОбС още на февруарската сесия. Миналата седмица лично зам.-кметът на Община Червен бряг, Мирослав Манов, получи ключовете на новата Dacia Dokker. С изцяло обновен дизайн, автомобилът напълно отговаря на нуждите на новите си потребители, които търсят, не само стилен дизайн, но и сигурен и ефективен превоз.


С тази придобивка автопаркът на Домашния социален патронаж вече е окомплектован с шест специализирани автомобила, 4 от които нови и едно Renault Espase, което е сравнително ново и не се нуждае от подмяна, коментира ръководителят на услугата „Домашен социален патронаж”, Веселин Петров. Той получи ключовете на новия автомобил от кмета на Общината, Павлин Фильовски, като допълни, че ежедневно автомобилите изминават над 300 км. по осем маршрута в селищната система, затова качеството на превозваната храна е изцяло зависима от сигурността и нивото на автомобилите, с които се доставя.
Към момента Патронажът обслужва 300 души от всички населени места в община Червен бряг, затова за нас беше от първостепенна грижа да осигурим надежден автопарк за тази социална услуга, каза кметът, Павлин Фильовски.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: