„Мръсните дрехи на премиера” се развяха в Градската градина на Червен бряг

28.03.2021 11:35

С голям интерес премина откритата в гр. Червен бряг изложба организирана от „Демократична България – Обединение”.  В ретроспекция от над 50 постера бяха представени интервюта, статии и изказвания на премиера за последните 23 години.

„Едва ли някога ще прочетем истинската биография на Борисов, затова ние от „Демократична България” се опитахме да го представим такъв, какъвто е бил през различните етапи от кариерата си.  Хората  са склонни бързо да забравят, но ние искаме да им припомним редица откровените лъжи и неизпълнени обещания на премиера, както и негови  култови фрази, които предизвикваха недоумения не само в България”, заяви Петко Петков, кандидат за народен представител от „Демократична България” от 15 МИР – Плевен.

„Изкарването на мръсните дрехи на простора е необходимо, особено ако искаме да имаме политическа класа, която да носи отговорност пред избирателите си не само за неспазените обещания , но и за своите думи, изричани през годините. Повечето изречения в тази изложба са съобщителни, но зад тях прозират огромни въпроси. Въпроси, които в днешната медийна среда няма кой да зададе. Затова го правим ние”, коментира и кандидатът за народен представител от „Демократична България” д-р Николай Милев.

От „Демократична България” призоваваха гражданите да гласуват по съвет, без страх и с разум за промяна на политическото статукво, довело до катастрофално положение на страната.

Гласувайте за „Демократична България – Обединение” с бюлетина № 11.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: