Хороскоп на здравето, любовта и парите през 2014, зодия Дева

25.12.2013 18:38

Всички тръгваме с големи очаквания към новата година. За съжаление, обаче и през нея ще властват твърде ярко сили, които желаят запазване на статуквото. Малките промени ще бъдат постигани с големи усилия и лични жертви. Радост, обаче, ще има за онези, които през последните няколко години на кризата не се паникьосаха, не се уплашиха, а целенасочено следваха своя път. Тези вътрешно устойчиви личности през новата година ще получат заслужените плодове от своя труд!

deva
Дева – интернет свалки и още нещо
Любов
През тази година много ще се изненадате от себе си в личен план. Традиционната ви консервативност ще бъде заменена от стремеж към експериментиране с различни партньори и търсене на различни стимули за сетивата. Част от вас, мили Деви, ще намерят своята интимна половинка чрез интернет запознанство. Приятелите ви ще се увеличават, възможностите за флирт – също. Като цяло, обаче, в Другия ще търсите не толкова „голямата тръпка“, колкото душевна близост, разбиране и емпатия.
Звездите съветват: Разчупете стереотипа, бъдете по-отворени за нови предизвикателства! Така може да натрупате безценен опит и… спомени, които да ви топлят през годините.
Бизнес/работа
Вашата акуратност и стремеж към изпипване на детайлите може да намери добро приложение в инженерни дейности, строителство на летателни апарати, изграждане на уеб-компания и др. Финансови успехи може да имате също и в превоза на пътници с различен транспорт. Ако се захванете с някаква кауза – например, събиране на средства за изоставени деца – ще успеете бързо да намерите съмишленици. Добра година за сдружаване, търсене на нови подходи в работата, социалните отношения, политиката, екологията и др.
Звездите съветват: „Не си слагайте спирачки на фантазията! Точно сега имате шанса да се докоснете до размаха на гениите! Не го пропилявайте!“
Здраве
Проблемите със здравето през 2014-та могат да дойдат от претоварване. Желанието ви да компенсирате пропуските в работата на колегите може да ви докара до нервен срив. Добре би било през новата година да си направите профилактичен преглед за състоянието на жлезите и лимфната система. Не претоварвайте краката си, има опасност от травми на глезените.
Звездите съветват: Повече разходки на открито, за да сте здрави. И колкото по-голяма е надморската височина, толкова по-добре. А защо пък да не изпробвате нещо малко по-шантаво, например: бънджи скокове, скално катерене?..
Адамо, професионални хороскопи, само за читателите на Плевен за Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: