Радиочестотно третиране на целулита и лифтинг на кожата. Вижте промоцията за април!

05.04.2018 10:10

Д-р Наталия Димитрова завършва медицина 2001 година в Медицински Университет, Плевен. През 2007 година придобива специалност по дерматология и венерология в Медицински Университет, Плевен. Член на Българското Дерматологично Дружество и Български Лекарски Съюз. Участник в множество конференции по дерматология и естетична медицина.

Допълнителни квалификации:

ХИМИЧЕСКИ ПИЛИНГ, МЕЗОТЕРАПИЯ И ФИЛЪРИ, КОЛАГЕНОВА МЕЗОТЕРАПИЯ, ФИЛЪРИ, ПРИЛОЖЕНИЕ НА БОТУЛИНОВ ТОКСИН, ПРИЛОЖЕНИЕ НА ELOS ТЕХНОЛОГИИТЕ В ДЕРМАТОЛОГИЯТА И КОЗМЕТИКАТА, ТРЕЙДЛИФТИНГ, МИКРОСКЛЕРОТЕРАПИЯ

 

 

Целулитът е козметичен недостатък, който се появява в зоните , където най-много се отлагат мазнини (най-често бедрата) на фона на циркулаторни и застойни явления. Външно това се проявява с поява на неравности по кожата, които в началото са едва забележими и се забелязват при захващане на кожната гънка. Впоследствие тези промени се виждат и в покой, и напомнят на портокалова кора. Целулитът се среща само при жени.

Различават се 4 стадия на целулит:

Първи стадий – появава се лека отточност в местата на локално отлагане на мазнини , и неравностите се вижадт при захващане на кожната гънка. Втори стадий – мастните натрупвания стават по –плътни и по-твърди, засилват се циркулаторните нарушения . С просто око се виждат слабо изразени неравности. Трети стадий – Микронодуларен – засилват се фиброзин промени с по-силно втвърдяване на мастната тъкан. Четвърти стадий- макронодуларен. Кожата е много неравна, изглежда с големи възли, студена и болезнена при палпация.

В нашият салон предлагаме процедури,

които са насочени срещу различни фактори отговорни за развитието на целулит.Трябва да отбележа, че лечението на целулита трябва да е комплесно, тъй като ,както беше разгледано по-горе, много фактори са отговорни за развитието му. Освен това трябва да има и физическо натоварване и намаляване на приема на въглехидрати.

Антицелулитни програми:

Антицелулитни вакуумни масажи и лимфодренаж + крем люта чушка + обвиване.

Подходящо е при начални стайдии. Въздействието е предимно върху съединителната тъкан. Засилва се оттичането на лимфата и намаляването на междуклетъчния оток.

Кавитация + радиочестотно третиране + вакуумен масаж и лимфодренаж

Кавитацията има мощно липолитично действие в съчетание с радиочастота ( умеренно липолитично дейстние и силно изглаждащо и стягащо кожата действие) и вакуумно въздействие (вакуума подобрява кръвната и лимфната циркулация, осъществява се микромасаж на тъканите, постига се освобождаване от задържана в междуклетъчно пространство течност)
Комбинацията от тези процедури дава прекрасни резултати въздействайки върху всички фактори отговорни за образуване на целулита.Подходяща за втори, трети и четвърти стадий.

Радиочастотно третиране + вакуумен масаж и лимфодренаж

Радиочестотата има умерено липолитично действие, стяга и изглажда кожата, вакуума подобрява кръвната и лимфната циркулация, осъществява се микромасаж на тъканите, постига се освобождаване от задържана в междуклетъчно пространство течност.

Мезотерапия +вакуумен масаж и лимфодренаж

Чрез директно инжектиране на липолитичен коктейл в подкожната мастна тъкан, се постига силно разграждане на мазнините, а чрез вакуумното въздействие се подобрява кръвната и лимфната циркулация, осъществява се микромасаж на тъканите, постига се освобождаване от задържана в междуклетъчно пространство течност.

За контакти:
Дермато-козметичен център Арт-медика Плевен
гр. Плевен, ул Ресен № 15 (улицата зад Съдебната палата), тел. 0878681490, 0898816845
www.art-medica.eu
e-mail: [email protected]

#тагове:

НАЙ-НОВИ: