Кавитация, радиочестотно третиране, вакуумен масаж и дренаж. Вижте промоцията за месец март!

28.03.2018 11:31


Д-р Наталия Димитрова завършва медицина 2001 година в Медицински Университет, Плевен. През 2007 година придобива специалност по дерматология и венерология в Медицински Университет, Плевен. Член на Българското Дерматологично Дружество и Български Лекарски Съюз. Участник в множество конференции по дерматология и естетична медицина.

Допълнителни квалификации:

ХИМИЧЕСКИ ПИЛИНГ, МЕЗОТЕРАПИЯ И ФИЛЪРИ, КОЛАГЕНОВА МЕЗОТЕРАПИЯ, ФИЛЪРИ, ПРИЛОЖЕНИЕ НА БОТУЛИНОВ ТОКСИН, ПРИЛОЖЕНИЕ НА ELOS ТЕХНОЛОГИИТЕ В ДЕРМАТОЛОГИЯТА И КОЗМЕТИКАТА, ТРЕЙДЛИФТИНГ, МИКРОСКЛЕРОТЕРАПИЯ

Какво е Кавитация?

Кавитацията е процес, който се постига чрез ултразвук в течностите на тъканите. Методът използва контролирани нискочестотни вълни, генериращи микромехурчета. Тези мехурчета се спукват поради промените в налягането на мастните клетки в третираните зони и същите се разрушават. По този начин освободените мазнини се извеждат от организма чрез лимфната и отделителната системи. Ултразвуковите вълни въздействат през кожата и водят до намаляване обема на мастните тъкани. Намаляването на теглото посредством кавитация е ефективен медицински метод за премахване на мастните депа без хирургическа намеса.


Ефектът се постига чрез синхронизирана работа на нискочестотни ултразвукови вълни, гарантирайки по такъв начин съхранение целостта на другите тъкани. С други думи, контролът върху работата на нискочестотните ултразвукови вълни, осъществяван от микропроцесор, позволява тяхното действие да се насочва само върху мастните тъкани. Ултразвуковите вълни се предават на мастните тъкани чрез ултразвуков масаж, осъществяван с въртеливи движения на накрайника.

Благодарение на кавитацията Вие можете да промените формата на Вашето тяло, да намалите обема на целулита, на мастните образувания и натрупвания без да причинявате вреда на целостта на тъканите, което дава възможност да се проведе една напълно безопасна процедура. Възможно е да се редуцират до 2 см от обема на тялото за една процедура.

Показания за приложение:

Лечение на целулит, намаляване обема на мастната тъкан, корекции на дефекти след операция за липосукция

Полезна информация за процедурата:

В Арт-Медика спазваме стриктно приетата методика за извършване на процедурата за постигане на добър резултат. Процедурите траят по 40 минути на зона за кавитация , след което се прави 15-20 минути вакуумен лимфодренаж с радиочестотно обработване.
Всички процедури се извършват под контрол на лекар-дерматолог, което е гаранция за високото качество на услугата.

За контакти:

Дермато-козметичен център Арт-медика Плевен
гр. Плевен, ул Ресен № 15 (улицата зад Съдебната палата), тел. 0878681490, 0898816845
www.art-medica.eu
e-mail: [email protected]

#тагове:

НАЙ-НОВИ: