Футболният „Спартак“ извъртя хикс с „Рилски спортист“ (снимки)

31.01.2018 16:16

На изкуствения терен на Националната футболна база в софийския квартал “Бояна” Спартак Плевен изигра четвъртата си контрола, като продължава да е без загуба. В днешната проверка отборът завърши наравно 1:1 с Рилски спортист (Самоков), като допусна равенството в края на мача. Плевенчани бяха по-добрият отбор, търсейки постоянно вратата на съперника, но през първото полувреме така и не падна гол.


Втората част започна с натиск на спартаклии, които пресираха противника още в неговата половина. В следствие опитите на футболистите резултатът не закъсня. В 58-ата минута Спартак получи право да изпълни пряк свободен удар на около 30 метра почти фронтално срещу вратата на гостите. С мощен шут Радослав Байчев опъна мрежата в долния ляв ъгъл близо до гредата за 1:0.


Головите положения пред вратата на самоковци зачестиха още повече, като фрапантни пропуски останали очи в очи с вратаря, който майсторски спаси ударите им, направиха Георги Чакъров и Христо Спасов. С единственото си по-сериозно положение Рилецо успя да реализира изравнителното попадение за 1:1 в 81 минута.
Следващата контрола на Спартак е в петък, отново на Националната футболна база срещу отбора на Марек.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: