Младоженци дариха дидактични играчки и материали на БАЛИЗ – Плевен

04.10.2017 16:24

Сдружение „БАЛИЗ“ – Плевен отправя своите сърдечни пожелания за здраве, много сбъднати мечти, дълъг и щастлив в семеен живот съпътстващи голямата благодарност към семейство Даниела и Димитър Диневи.

Младото семейство обвързва своя сватбен ден с благородната инициатива да съберат финансови средства от своите гости, предвидени за букети и да ги дарят за добра кауза.

Със събраната сума младоженците закупуват дидактични играчки и материали, които даряват безвъзмездно на Сдружение „БАЛИЗ“- Плевен.

„Приятно изненадани останахме от обаждането, новината и пратката, която получихме. Играчките, които са предоставени са подходящи за работа с деца със затруднения, повечето са от естествени материали, дидактични избора им е прецизен и съобразен с дейността на организацията,така че те да бъдат максимално полезни.

Материалите ще бъдат предоставени на Център за социална рехабилитация и интеграция за деца с увреждания-Плевен, за работа и забавление на ползвателите на социалната услуга.

Този месец това е второ поредно дарение от младоженци, което не само ни радва искрено, а ни вдъхва оптимизъм и вяра, че човешката добродетел я има.

Пожелаваме на младото семейство дълъг съвместен път, безоблачна синева, успешни начинания. Винаги да следват чистия път на сърцето, добротата, човешката споделеност и топлота, така този положителен порив винаги ще се връща при тях.

Отправяме искрени благодарности към сватбена агенция „ADORA EVENTS”- град София за професионализма и подкрепата, която оказаха на семейство Диневи да реализират своята прекрасна сватба и този мил жест.

Отново сърдечни благодарности и на добър път в живота, мило семейство!”, казват от БАЛИЗ – Плевен.

Снимка: БАЛИЗ – Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: