Пролетно почистване организират в Кнежа днес

07.04.2017 7:21

7-ми април е обявен за „Ден на пролетно почистване”. Съвместно с училищата на нашата територия, Община Кнежа организира почистване на основни пътни артерии и улици, паркове, зелени площи и други обществени терени. Всички граждани и фирми, които имат желание, могат да се включат в инициативата. Ще бъдат подсигурени нужните материали. Ръкавици и чували за смет ще се раздават в сградата на Общината и Кметствата в селата Бреница и Еница.
Ако желаете да участвате, заповядайте на 7 април в 09:00 часа пред сградата на Общината или съответното кметство, откъдето ще се разпределим по предварително определените места за почистване, информират от местната администрация. Препоръчваме отпадъците да бъдат събрани в чували до контейнерите за битови отпадъци или на удобно място за извозване. Изкарването на събраните отпадъци ще се осъществи от Община Кнежа. Отговор на всички въпроси свързани с кампанията, може да получите на място в сградата на Общинска администрация.
Нека преди Великденските празници да почистим нашето населено място, да се погрижим за детските площадки, за училищните дворове и местата за отдих! Да покажем, че можем да бъдем отговорни и добри стопани. Нека направим община Кнежа по-приятно и уютно място за живеене, призовават от местната администрация.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: