Khanъ забиват тази вечер в Плевен

24.05.2016 17:01

khan

Тази вечер Плевен ще стане част от националното турне на фолк метъл бандата Khanъ. Концертът ще започне в 21,30 часа в плевенския клуб Rock`n`Rolla. Събитието е с вход свободен, информират организаторите.

Кои са Khanъ?

Смели и амбициозни! Тези от вас, които не познават Khanъ съвсем скоро ще имат възможност лично да се докоснат до тяхното творчество. В основният състав на групата участват: Марто -Вокали, Жо – Вокали, Симо – Китари, Митко – Китари, Явор – Бас, Иво – Барабани и Здравко- Тамбура.

Умело съчетават фолклорни мотиви с по-тежкия от своя страна метъл. За тях няма достатъчно епитети, музиката им е силно въздействаща, до което сами ще достигнете след като ги чуете.

През 2015 година групата издава първото си дебютно ЕП „Правда”, което включва 3 авторски композиции – Правда,Жертва и Буря. В началото на 2016 година от  Khanъ издават и първият си дългосвирещ албум – „Знамение”. Много труд и опит се съдържат в 8-те авторски композиции, които групата представя в София. Две от песните включени в него, са по аранжимент на български фолклорни песни.

Повече за групата можете да научите тук – https://web.facebook.com/events/941738235940176/?active_tab=posts и
https://web.facebook.com/khanfolkcore/?fref=ts.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: