Помещение за медицински кабинет с приемна ремонтират в Бъркач

16.01.2016 10:30

16.01.barkach

На общоселско събрание в село Бъркач бяха поканени част от най-активните общественици, граждани с мнение, земеделски производители и представители на ромския етнос в селото. Кметът на Бъркач Николай Радев изнесе отчет за финансовото състояние, заварено в първите месеци от мандата си. Отчетени бяха приключеното обновяване на частта от гробищния парк на селото и реновираното табло за некролози. Обсъдени бяха снегопочистването, сметосъбирането, както и насипаните с трошен асфалт улици, които бяха в ужасно състояние.
Отчетът включи също бъдещите задачи пред екипа – като една от най-важните и неотложни задачи, с която са се заели кметът на селото, общинският съветник в ОбС – Долни Дъбник Йордан Христов и кметът на общината Борислав Станимиров е да се ремонтира и пригоди спрямо нужните изисквания стая за личен лекар с приемна и медицински кабинет. По време на срещата бе учреден и граждански съвет към кмета, който включва 12 членове. Съветът ще се събира всеки първи петък на месеца.
Отчетът на общинския съветник Йордан Христов за дейността му в местния парламент, гласуванията по отделните предложения и инициативите му ще бъдат достъпни както електонно през интернет сайт, така и в бюлетин, издаван на всеки три месеца на хартиен носител за всички пенсионерски клубове. Следващите приемни, които са планувани за февруари-март са в селата Садовец, Петърница и Градина, където Йордан Христов ще отчете свършеното и заедно с гражданите ще вземат решения по различни дейности, проекти и инициативи.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: