Изнесени приемни на НССЗ през февруари ще има в Долни Дъбник, Гулянци, Искър и Тръстеник

11.01.2016 14:55

zemedelie 1

И през тази година Националната служба за съвети в земеделието продължава своята дейност, свързана с предоставяне на информация и консултации на място в общински центрове и населени места.

По време на изнесените приемни всеки един земеделски стопанин ще може на място в региона си да получи актуална информация и съвети в областта на земеделието и развитието на селските райони, в т.ч. и за възможностите за финансиране по Програмата за развитие на селските райони 2014 -2020 г. и видовете схеми за подпомагане.

Експертите на НССЗ разясняват задължителните изискванията, които земеделските стопани трябва да спазват при избраните схемите за директни плащания и/ или като бенефициенти по мерки от ПРСР. Целта на приемните е да се разшири и улесни достъпа на земеделските производители до консултантските услуги на Службата.

През февруари изнесени приемни в област Плевен са планирани за Долни Дъбник, Искър, Гулянци и град Тръстеник. В Долни Дъбник и Искър приемните ще са на 2 и на 9 февруари, съответно от 9 до 12 часа и от 13 до 16 часа. Мястото е Общинската служба по земеделие в града.

В Гулянци и Тръстеник приемните ще се проведат на 16 и 23 февруари съответно от 9 до 12 и от 13 до 16 часа. В Гулянци приемната ще е в Общинската служба по земеделие, а в Тръстеник в сградата на Кметството.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: