Бойко Тодоров, кандидат за общински съветник: Плевен – избор без емиграция!

04.10.2015 16:06

Бойко Тодоров е кандидат за общински съветник в Общински съвет Плевен от Коалиция „Коалиция за промяна /БСП и ПК „Тракия”/. 36-годишен. Роден в Плевен. Завършил ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий” – бакалавър „Педагогика” и магистър „Финанси”. Семеен, с едно дете.

Flyer_Boyko_Todorov
Живея и работя в Плевен. Избрах Плевен,защото всички мои роднини, приятели, колеги са тук. Започнах работа като финансов консултант в банка ДСК и се уверих, че плевенчани, както всички българи, имат нужда от средства и работа, за да живеят нормален живот. Затова смятах за естествено продължението на кариерата ми като директор на „Бюро по труда” – Плевен, след спечелен конкурс.
За едно година, заедно с екипа, успяхме да подпомогнем над 200 малки и средни плевенски фирми, да се включат успешно в европейските програми , като сключат договори и открият близо 1000 работни места. Запазих екипа напълно – без никакви политически уволнения или назначения!

boiko1

Професионализмът за мен е на първо място, където и с когото и да работиш. Продължавам да отстоявам този принцип и в момента като управител на голяма банка, също в Плевен.
Смятам, че е реално да работя за родния ми град като общински съветник. Имам необходимия професионален опит и компетенции, за да се включа и подпомогна работата на постоянните комисии в Общинския съвет: „Икономика, проекти, финанси и бюджет”, „Общинска собственост, приватизация и концесии”.

boi2
Като общински съветник поемам ангажимента, всеки месец да дарявам половината от възнаграждението ми за подпомагане на детски учебни заведения или семейства от Община Плевен в затруднено положение.
Призовавам всеки плевенчанин да гласува преференциално за своя съветник! Ако решите да ме подкрепите, гласувайте на 25 октомври с № 5 за листата за общински съветници на „Коалиция за промяна /БСП и ПК „Тракия”, и с преференциален номер № 28 за мен, Бойко Тодоров.

boiko2
Бойко Тодоров

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: