Актьорът Веско Плачков сред лицата на кампанията „Пресичай безопасно с Боби и Кели“

03.09.2015 11:43

3.09.veso

Плевенският актьор Веселин Плачков е сред популярните личности, подкрепили кампанията на Община Кърджали, „Дженерали“ България и „Дъ пойнт Интернешънъл“ ООД под мотото „Пресичай безопасно с Боби и Кели“. Новите приятели на децата в Кърджали – Боби и Кели всъщност са 3D фигури с размер и визия на младежи, които ще бъдат монтирани на тротоарите, непосредствено до 4 ключови пешеходни пътеки в града.
Откриването на обезопасените по нов начин пешеходни пътеки в града ще бъде основа на цял ден, посветен на пътната безопасност в Кърджали. Освен него жителите и гостите на града ще могат да вземат участие и в редица мероприятия, посветени на каузата за безопасни улици. Сред тях ще бъдат обучения и демонстрации на БЧК, обиколки на града с известни български автопилоти, детски игри и забавления. В „ Пресичай безопасно с Боби и Кели“, освен Веско Плачков, се включват още Теди Кацарова, Мариана Попова, Дичо, Яна Каменова от „Гласът на България“, Веселин Веселинов – двукратен световен вицешампион и майстор на спорта по muay thai, рали шампионите Димитър Илиев и Пламен Стайков.
Събитието е на 13 септември в Кърджали, като идеята е нововъведението за сигнализация на пешеходни пътеки да намери приложение в цялата страна.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: