Родни звезди пяха на благотворителен концерт в Панорама мол Плевен (галерия + видео)

08.05.2015 20:23

Благотворителен концерт за набиране на средства за абитуриенти в неравностойно положение, които ще кандидатстват във висши училища, се проведе тази вечер в Панорама мол Плевен. Събитието се организира от Националното сдружение на сираците в България под патронажа на депутата Владислав Николов и с партньорството на Панорама мол Плевен и бе част от инициативата „Фестивал на красотата“. Гостите на концерта бяха зарадвани от изпълнения на младите звезди Богомил Бонев и Славена Родинова от „X Factor“, Селим Миров от „Гласът на България“ и рапърът Say P.

8.05.mall1
Специални гости на благородната проява бяха евродепутатът Андрей Ковачев, народният представител Владислав Николов, областният управител Ралица Добрева, кметът проф. Димитър Стойков, председателят на Общински съвет – Плевен Дарин Ангелов, началникът на РИО – Плевен Албена Тотева, общински съветници. Старт на събитието даде председателят на Националното сдружение на сираците в България Слави Михайлов, който припомни, че първоначалната идея на „Фестивал на красотата“ бе да бъде подарен тоалет за бала на 20 младежи в неравностойно положение. Всъщност, успяхме да дарим тоалети и една звездна абитуриентска вечер на 28 младежи от Плевенска област, за което благодаря на всички, които откликнаха на нашия апел, обърна се към гостите той.

8.05.mall2
Своето приветствие отправи и кметът проф. Димитър Стойков, който посочи, че всяка благотворителна кауза заслужава адмирации и подкрепа, особено, когато тя е насочена към продължаване на образованието. Именно образованието ще помогне на тези деца, лишени от родителска грижа, да могат да се реализират успешно в живота, допълни градоначалникът, като прикани всички присъстващи да помогнат на младежите.

8.05.mall3
Специална благодарност към Националното сдружение на сираците в България отправи и Албена Тотева, затова че организацията е поканила РИО – Плевен, като партньор в тази благородна кауза. За нас беше изключителна чест и съм благодарна, че имахме възможността да подпомогнем Фестивала на красотата, отбеляза началникът на РИО – Плевен. На сцената бе поканен и специалният гост на концерта – евродепутатът Андрей Ковачев, който адмирира благородната инициатива, не скривайки радостта си, че толкова много хора са готови да помогнат на младежите в неравностойно положение.

8.05.mall4

 

8.05.mall5

 

8.05.mall6

 

8.05.mall7

 

8.05.mall8

 

8.05.mall9

 

8.05.mall10

#тагове:

НАЙ-НОВИ: