Отличиха призьорите в литературния конкурс „Недоизречено 7”

25.04.2015 12:38

На официална церемония в ХГ „Дарение Светлин Русев” бяха наградени най-добрите творби от литературния конкурс „Недоизречено 7”. В него участваха 24 творби на автори от цялата страна, които се състезаваха в две възрастови групи – до и над 21.

ne1
Авторът на конкурса – пловдивския писател Стефан Бонев и проф. Димитър Димитров, ректор на Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите (ВУАРР) в Пловдив, който е спонсор на „Недоизречено”, връчиха лично наградите. Парични награди в групата на авторите под 21 г. получиха 16-годишната ученичка от СОУ „Иван Вазов“ – Плевен, Антоанета Маринова, която журито класира на първо място и нейните подгласнички, класирани на второ място – Деница Китанова от Белене и Ален.

ne2 ne3
В групата 21+ наградата на журито отиде при 23-годишния Иван Русланов от Костинброд. Отличена беше и плевенската писателка Гери Йо. Стефан Кръстеф – Цефулес, и Евелина Кованджийска от Пловдив получиха поощрителните награди. Специална награда бе присъдена на десетокласничката в Езикова гимназия – Плевен.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: