Да подкрепим плевенчаните „Taking Heed“ в Годишните музикални награди на „БГ Радио“! (видео)

13.03.2015 15:09

13.03.th

В ход е първият етап от гласуването за Годишните музикални награди на БГ Радио 2015, което отново дава възможност на слушателите си да гласуват за фаворитите си и да определят победителите в 9-те слушателски категории. Тази година за тяхната подкрепа се състезават песните и техните изпълнители, които са прозвучали в ефира на БГ Радио за първи път през календарната 2014 година.
И през тази година гласуването се провежда на два етапа. В първия всеки може да гласува за любимите си песни и изпълнители за определяне на петте финалисти във всяка категория. След обявяването на петте номинации във всяка категория започва вторият етап, който представлява истинската битка между най-заслужилите. И отново победителят ще зависи само и единствено от слушателите.
Сред номинираните за наградите на „БГ Радио“ е и плевенската група „Taking Heed“ с песента си „Искам (още време с теб)“. Парчето се състезава в категориите „БГ песен“, „БГ текст“, „БГ група“ и „БГ видеоклип“. Всеки, който желае, може да подкрепи нашите момчета ТУК.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: