Пет пламнали автомобила гасиха плевенските огнеборци

04.03.2015 12:28

4.03.koli

На 27 февруари около 19:40 часа техническа неизправност причини пожар в лек автомобил «Ауди» на плевенската улица «Иван Миндиликов». Унищожена е част от електрическата инсталация и декоративна решетка. Пострадали няма. Пожарът е потушен от екип на РСПБЗН-Плевен. По същата причина е възникнал пожар и на 2 март около 02:00 часа в лек автомобил «Опел Корса» в Кнежа. Пламъците са погасени от екип на РСПБЗН-Кнежа.
На 3 март в 02:22 часа е съобщено за пожар в лек автомобил „Мазда 6“ на улица «Заря» в Плевен. Причините за пожара са в процес на установяване. Унищожени са две декоративни кори, пластмасови капаци, част от ел.инсталацията, фар, решетка между фаровете и предни подкалници. Пожарът е погасен от екип на РСПБЗН-Плевен.
На 4 март в 01:58 часа през ЕЕНСП 112 е получен сигнал за горящи два автомобила на бул. «Георги Кочев» в Плевен. Незабавно са изпратени полицаи и пожарникари, които при огледа установяват, че горят два товарни автомобила „Фолксваген Кади», собственост на 39-годишен плевенчанин. Пожарът е потушен от екип на РСПБЗН-Плевен. Уведомен е прокурор от РП-Плевен. Продължава работа за изясняване на случая.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: