„Taking Heed“ и „No more many more“ с концерт-подарък за плевенчани (видео)

19.12.2014 12:43

19.12.koncert

Коледен концерт-подарък за феновете на рок музиката в Плевен ще изнесат бандите „Taking Heed“ и „No more many more“. Проявата е на 22 декември, понеделник, от 22 ч. в клуб „Underground“, а повече за идеята разказаха организаторите на концерта – актьорът Веселин Плачков и областният председател на Младежкото обединение на БСП – Плевен, Стефан Бурджев.
Веселин Плачков сподели, че неслучайно за концерта са били избрани плевенски групи, посочвайки, че това което правят нашите музиканти, трябва да се подкрепя. Той отбеляза, че основатели на „No more many more“ са нашите съграждани Методи и Камен, популярни от изявите си с група „Skre4“ и допълни, че неотдавна момчетата са имали съвместен концерт в столицата със световноизвестния Everlast.

19.12.koncert2
Концертът се осъществява с подкрепата на депутата от „БСП – лява България“ Васил Антонов, „Лайънс клуб“, плевенските социалистки в лицето на Ева Маринова и други. Актьорът, когото съвсем скоро предстои да видим в ролята на Васил Левски в новия филм на режисьора Максим Генчев, сподели, че това е едва първата от поредицата прояви, които предстоят да бъдат организирани в подкрепа на плевенски групи. Плачков анонсира, че през лятото предстоят големи изненади, загатвайки, че идеята е в Плевен да бъде организиран голям музикален форум. От своя страна, Стефан Бурджев не скри, че рок концертите осезаемо липсват в Плевен, градът живее по един свой стереотип и в него рядко се случва нещо различно. Затова и нашата идея е да внесем разнообразие в живота на младите плевенчани, допълни той.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: