Два гола на Индзаги не стигнаха за трета поредна победа на „Чавдар“ (Садовец)

30.09.2014 8:29

30.09.sadovec

Греда попречи за трета поредна победа на ФК ”Чавдар” (Садовец) срещу ФК ”Левски” (Сухаче) във футболната среща от първенството на „Б” окръжна футболна група – запад, която се игра на стадиона в парк „Корея”. Гостуващият отбор започна мача доста напористо срещу водача във временното класиране. След вратарска грешка Сухаче поведе в резултата още през първото полувреме. Няколко пропуска от страна на капитана на ФК ”Чавдар” и втори гол за гостите доведоха садовската публика почти до отчаяние в края на първото полувреме, когато гостите от Сухаче водеха с 2:0.

30.09.sadovec1
През втората част „Чавдар” (Садовец) се взе в ръце и подкрепян от мажоретките си, както и от публиката, голмайсторът на отбора Радослав Цоков – Индзаги отбеляза два изравнителни гола. Малко преди края на срещата садовчани удариха и греда, но в крайна сметка резултатът остана непроменен.
Изнервени от обрата, фенове на Сухаче предизвикаха леко спречкване между двете агитки, но не се стигна до инцидент, благодарение на охраната на стадиона.
ФК ”Чавдар” има два мача по-малко от останалите отбори в групата.

30.09.sadovec2

#тагове:

НАЙ-НОВИ: