Водачът на листата на Реформаторския блок Найден Зеленогорски и неговите колеги с предизвикателство към 23 партии и коалиции!

19.09.2014 14:31

Днес водачът на листата на Реформаторския блок за 15 МИР Плевен – Найден Зеленогорски, заедно с кандидат-депутатите д-р Марияна Лазарова, Пепо Петков, Тодор Еленков, както и членове и симпатизанти на партиите от блока почистиха Паметника на гренадирите, издигнат на входа на Плевен в посока София, между Ясен и Долни Дъбник.

rb3

По този начин те предизвикаха останалите кандидат-депутатите от регистрираните 23 партии и коалиции за участие в изборите, вместо да се заливат с кофи с вода, да изберат и почистят пространството около знакови за града и региона места.
Това е нашият начин да отбележим предстоящия празник по повод Независимостта на България, която честваме на 22 септември, коментира Найден Зеленогорски. 3 мандата кметът на община Плевен не спести възмущението си от занемарения вид на паметниците, издигнати на трите входа на Плевен – откъм София, Ловеч и Русе, в знак на признателност към загиналите за Освобождението на Плевен.

rb1 rb2 rb4 rb5 rb6

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: