Уфологът проф. Стаменов: В небето над Долна Митрополия видях НЛО за първи път

17.09.2014 9:45

17.09.stamenov1

Среща с популярния уфолог проф. Стамен Стаменов се проведе снощи в зала „Плевен“ на Областна администрация. Председателят на Международната асоциация на феномените в Бруклин и член на Международната ноосферна организация събра много свои плевенски почитатели, като в началото на проявата не скри, че и той самият е тясно свързан с нашия край. Проф. Стаменов сподели, че е възпитаник на Военното училище в Долна Митрополия и именно там е била първата му среща с НЛО. „Това се случи през 1973 г. Бяхме се събрали голяма компания и точно над нас прелетя невероятен обект с дисковидна форма, който излъчваше различни светлини“, разказа уфологът.

17.09.stamenov2
Проф. Стаменов посочи, че в разговори с летци е чул различни истории за това как лично са преследвали НЛО по време на полет. „Никой тогава не е предполагал, че ще настъпи момент, в който цялото човечество ще заговори в един тон по темата за НЛО. Дори в някои държави от Южна Америка специалисти разкриват, че НЛО се явяват много по-често на дневното и нощното небе даже от самолетите“, подчерта уфологът. По думите му, космическите кораби на извънземните са с универсално предназначение и могат да се движат с огромна скорост, както в атмосферата, така и под водата, а дори и под земята по специални тунели, прокопани преди много години. „В този контекст трябва да знаем, че нашата планета всъщност е куха и съвременната наука вече го доказва. Още когато Третият райх излиза като световна сила, са реализирани няколко експедиции в Тибет, водени лично от шефа на СС, Хайнрих Химлер. Участниците в тях са научили потресаващи факти от местното население, което им е показало и една карта на Земята, от която ясно личи, че планетата ни е куха. Впоследствие, съвременната геофизика доказва напълно това“, заяви проф. Стамен Стаменов. Също така, той допълни, че според изследванията на популярни астрофизици става ясно, че и повечето от планетите във Вселената също са кухи.

17.09.stamenov3
Освен че запозна гостите на проявата с интересни факти и прожектира клипове с НЛО от различни краища на земното кълбо, проф. Стаменов представи в Плевен и новата си книга „Кой управлява Земята!?“, която излезе от печат неотдавна. Изданието е предупреждение за последствията от реална, но скрита от обществото дейност от страна на тесен кръг хора, поставили си химерната цел да господстват над човечеството. Документалният материал, изложен в хронологичен ред, трябва да подскаже на всички, че светът има и друга, дълбоко прикривана страна, която нито едно правителство или държава не ще посмее да оповести публично. Факт, будещ изключително безпокойство и загриженост за настоящето и бъдещето ни, защото начинът на управление, демонстриран все по-брутално напоследък, почти изцяло е подчинен на жестоки интереси, безкомпромисно преследващи единствено трупането на богатства и концентрирането им в едни и същи ръце.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: