Ще води ли Цецка Цачева листата на ГЕРБ в Плевен?

18.08.2014 14:24

18.08.gerb

В Плевен ПП ГЕРБ вече е изцяло готова за предстоящите парламентарни избори на 5 октомври, обяви на пресконференция в БТА днес общинският лидер на партията Мартин Митев. Сформирани са областен предизборен щаб с председател Владислав Николов и общински щаб, начело на който е Мартин Митев. Останалите членове на щабовете, по думите на Митев, са стари изпитани кадри, участвали в провеждането на избори от 2007 г. насам. В секционните избирателни комисии партията ще има 556 членове, както и 160 застъпници. Старта на предизборната кампания по традиция ГЕРБ ще постави с водосвет в храма „Свети Николай“, който ще бъде отслужен на 8 септември от 11 ч.
„Програмата ни за предизборните срещи в общината вече е почти напълно запълнена и няма да оставим непосетено населено място. Ще се постараем да покрием и максимума от населени места в областта, защото за нас е важен всеки човек, без значение дали живее в град или село“, категоричен бе Мартин Митев. Той изрази увереност, че за пореден път ГЕРБ ще бъде първа политическа сила в областта.
Митев сподели, че имената на номинираните кандидат-депутати са изпратени в Изпълнителната комисия, като в списъка те са подредени по азбучен ред. Комисията има правомощия да подреди листата във вида, в който тя прецени, че е най-удачен. Сред номинираните той отбеляза досегашните депутати инж. Пламен Тачев и Владислав Николов. Естествено, предложението на нашата структура е водач отново да бъде Цецка Цачева, но както казах окончателният вариант на подреждане ще бъде определен от Изпълнителната комисия, информира той.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: