Заради мероприятие на РИК-Плевен децата от ОДЗ Снежанка празнуваха Деня на Европа в задния двор на градината

10.05.2013 7:36

skandal2

Обаждания на възмутени родители в офиса на сайта, предизвикаха вчера проверка „от мястото на събитието” на екип на Плевен за Плевен.

skandal3
За какво, всъщност, става въпрос? На 9 май – Деня на Европа, децата от ОДЗ „Снежанка” трябваше да изнесат подготвяното с месеци от тях тържество в зала „Катя Попова”, където да зарадват със своите песни и танци родители, близки, преподаватели и гости. В последния момент, обаче, обучение на Районната избирателна комисия в Плевен „измества” отдавна плануваното мероприятие на детското заведение в задния двор на градината.

skandal4

Разочарованите родители са принудени между дървета и храсти да опъват вратове, за да видят и снимат изпълненията на децата си, които се случиха на бързо импровизирана сцена, докато в същото време РИК обучава председатели на комисии, как се борави с копирни устройства.

skandal1
Някои от присъстващите споделиха пред Плевен за Плевен, че ако са знаели, че заради тяхното обучение е провален един детски празник в зала „Катя Попова” – изобщо е нямало да дойдат…
Някой, обаче, със сигурност е знаел. И този някой е представител на общинската администрация. Правилно ли е постъпил, след като е „пренасочил” детския празник, заради мероприятието на РИК, оставяме на неговата съвест….

#тагове:

НАЙ-НОВИ: