НССБ получи награда за добротворчество „Агент на промяната 2024“

26.10.2024 14:05

Националното сдружение на сираците в България за първи път получи признание за своята дългогодишна благотворителна дейност и позитивна промяна за добротворчество.

На официална церемония в столичен хотел в присъствието на над 250 гости от цялата страна, сред които кмета на София, Васил Терзиев,  популярния водещ Ники Кънчев, актьори от филма „Под прикритие“ общински съветници, директора на КСУДС град Роман, Ивет Симеонова, Десислава Василева и много други.

Наградата в категория „Кауза“ бе връчена на Национално сдружение на сираците в България, която получи лично председателят на Сдружението, Слави Михайлов.

Събитието се организира от фондация „Сошъл Фючър“, които споделиха че сред над 200 номинации журито се спря на идеите и реализираните инициативи на НССБ, които показват последователност и водят към позитивната промяна в добротворчеството.

В знак на огромна благодарност за високата награда, Слави Михайлов изненада организаторите и гостите като покани на сцената младият и вече популярен талант от НМУ „Любомир Пипков“ София, Филип Донков, който изпълни песента „Богатство“ на  „Тангра“.

Гостите останаха впечатлени от дейностите, които НССБ организира целогодишно, като традиционната им подкрепа към абитуриенти в  неравностойно социално положение,  ежегодната спортна кампания „Ваканция без грижи“, летните лагери на море в престижти хотели по – българското черноморие за талантливи деца и деца с нисък социален статус, националната инициатива „Коледа за всяко дете“ и много други.

Слави Михайлов благодари за наградата и сподели, че тя е за всички онези хора, фирми, организации и общественици, които неуморно подкрепят Националното сдружение на сираците в България  и с това дават смисъл в живота на много деца и човешки съдби.

Той не пропусна да благодари и на хотел „Маринела“ София без чиято подкрепа присъствието му на това престижно събитие не би било възможно.

За финал, Слави Михайлов помоли присъстващите да не се отказват и да правят добро, каквото и да става.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: