В Плевен: Коалиция “БСП – Обединена Левица“ отива обединена и мобилизирана на изборите/снимки/

25.10.2024 11:56

Коалиция “БСП – Обединена Левица“ символично закри своята предизборна кампания за 15-ти МИР с изискан коктейл в уютната атмосфера на зала „Ферия“ в Плевен. Събитието уважиха близо 400 души – представители на стопанския и икономически сектор, на културни, учебни и здравни институции, на гражданския сектор и спорта, на земеделския бранш, на местната власт в 11-те общини от област Плевен.

В тази предизборна кампания само Коалиция “БСП – Обединена Левица“ предлага нещо смислено и реални решения на българските граждани. Затова виждам в очите на левите избиратели нова надежда, а там, където има надежда, има и възможност за промяна, заяви при откриването водещият на събитието Александър Симов, бивш народен представител от БСП.

Той представи пред присъстващите всички кандидати за народни представители от пълната листа на “БСП – Обединена Левица“ в 15 МИР Плевен – хора с безупречен личен и обществен авторитет, специалисти в различни области и представители на всички общини от област Плевен.

За да подкрепи листата на плевенската листа на Коалиция “БСП – Обединена Левица“ в Плевен бе и депутатът от Групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите в Европейския парламент Цветелина Пенкова.

Няма да се откажем от изграждането на АЕЦ Белене, защото това е стратегически, исторически и крайно необходим на България проект. Не вярвайте, когато ви кажат, че някой от Европа и Брюксел ни пречи за неговата реализация. Пречат ни грешните хора, които изпращаме в Народното събрание в София. БСП е единствената партия, която винаги е имала единствена и последователна позиция, че този проект трябва да се реализира, подчерта Пенкова, която е един от заместник председателите на Комисията по енергетика в Европарламента.

Развълнуван съм от това, че вие ни уважихте днес и ни дадохте знак и вяра, че това, което правим, го правим по правилния начин, благодари на изпълнилите зала „Ферия“ граждани, членове и симпатизанти вторият в листата на “БСП – Обединена Левица“ в 15 МИР Плевен Илиян Йончев. БСП в Плевен е обединена и това го доказва вашето присъствие тук. Освен обединена БСП тук, ние този път сме и Обединена Левица в България, допълни Йончев.

Признателен съм и изключително благодарен на всички вас, защото, освен че сте хора с публичен и професионален авторитет и опит, ние работихме по време на цялата кампания като истински екип, благодари на колегите си от листата на “БСП – Обединена Левица“ в 15 МИР нейният водач Стефан Бурджев.

Кои сме ние? Ние сме тези, които проявихме характер, въпреки че бяхме стигнали до един критичен минимум. На предните избори бяхме над 10 леви партии – със сходни имена и различни номера в интегралната бюлетина. Сега има само една – “БСП – Обединена Левица“ с един номер – 28. Процесът по обединението не е завършил, но пътят е необратим, категоричен бе в изказването си при закриване на кампанията в Плевен Стефан Бурджев.

Борбата ни е дългосрочна – нашият Плевенски регион да стане стратегически значим регион, да се насочват държавни и европейски средства, които планирано, почтено и целенасочено да се ползват за неговото икономическо оживление, каза още водачът на листата на “БСП – Обединена Левица“ в 15 МИР Плевен, като благодари за подкрепата на всички присъстващи в залата.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: